Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Vakantiehuisjes Oostenrijk


Bent u op zoek naar een vakantiehuisjes in Oostenrijk? Caravan Interland biedt, als alternatief voor de bekende vakantiehuisjes in Oostenrijk, volledig ingerichte stacaravans. Onze stacaravans beschikken o.a. over een complete inrichting met een zitruimte, ingerichte open keuken, een toilet en 2 slaapkamers. Op het terras staat een tuinset voor 5 personen waar u heerlijk kunt vertoeven terwijl de kinderen zich vermaken tijdens een van de vele activiteiten die op onze camping worden georganiseerd.

Op onze gezinscamping vindt u een supermarkt, maar als u geen zin heeft om zelf te koken bent u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant. Kortom, caravans zijn een gezellig en goed alternatief voor vakantiehuisjes in Oostenrijk. Voor de kinderen hebben wij, naast onze georganiseerde activiteiten, tafeltennistafels, beachvolleybalvelden en nog veel meer. Daarnaast biedt de omgeving ook verschillende excursiemogelijkheden voor een leuk uitstapje. Karinthië ligt dicht bij de Italiaanse en Sloveense grens. Hierdoor is een bezoek naar deze landen gemakkelijk, wat overigens zeker de moeite waard is.

Als u op zoekt bent naar vakantiehuisjes in Oostenrijk hoeft u niet verder te zoeken. Boek vandaag nog online een verzorgde vakantie in een stacaravan van Caravan Interland.


Vakantiehuisjes Oostenrijk

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Caravan Oostenrijk
Vakantie caravan meer
Stacaravans Oostenrijk
Stacaravans Karinthië
Verhuur stacaravan