Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Vakantiehuisjes Karinthië


Zocht u op de term "vakantiehuisjes in Karinthie" voor uw vakantie? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden voor een stacaravan met veranda. Caravan Interland biedt u namelijk volledig ingerichte stacaravans aan een van de mooie meren van Oostenrijk. In plaats van de bekende vakantiehuisjes in Karinthië biedt onze camping volledig ingerichte stacaravans. Uw caravan beschikt over 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met een stapelbed. Daarnaast beschikt het over een keuken en toilet. U kunt uw auto naast de stacaravan parkeren, zodat u niet ver hoeft te lopen.

De omgeving biedt u alle mogelijkheden voor een gezellige familievakantie. Aan ons meer kunt u heerlijk tot rust komen of lekker actief bezig zijn. Jong en oud genieten hier de hele dag. Tijdens de vakanties worden er op onze camping diverse activiteiten georganiseerd, maar u kunt in de omgeving ook terecht voor leuke excursies. Brengt u eens een bezoek aan de Grossglockner, grootste berg van Oostenrijk, of een roofvogelshow.

Zoekt u niet verder naar vakantiehuisjes in Karinthie en boek vandaag nog online een stacaravan bij ons voor een gezellige familievakantie.


Vakantiehuisjes Karinthië

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Verhuur caravan
Camping Oostenrijk
Kamperen Oostenrijk
Vakantie Oostenrijk
Stacaravans gezinscamping