Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Vakantie Oostenrijk


Voor de leukste vakantie in Oostenrijk kijkt u naar het aanbod van Caravan Interland. Bij ons kunt u terecht voor het reserveren van een compleet ingerichte stacaravan op de camping in Oostenrijk. Bij aankomst op onze camping staat uw stacaravan al voor u klaar. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is uw auto uitladen en daarna optimaal genieten van uw welverdiende vakantie in Oostenrijk.

In de omgeving van onze camping vindt u veel activiteiten voor de actieve vakantieganger. Zo kunt u fietsen, wandelen, paragliden en vissen. Natuurlijk zijn er ook diverse excursiemogelijkheden.

Brengt u eens een bezoek aan de hoofdstad van Karinthië, Klagenfurt. Deze stijlvolle stad beschikt over een gezellig centrum. U kunt er heerlijk winkelen of gewoon een stadswandeling maken. Daarnaast is het zeer gemakkelijk om met de auto naar Slovenië of Italië te rijden, aangezien onze camping in de buurt van deze grenzen ligt. Voor een gezellige vakantie in het prachtige Oostenrijk reserveert u vandaag nog online uw stacaravan bij Caravan Interland.


Vakantie Oostenrijk

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Caravan strand
Karinthië
Stacaravans Wörthersee
Stacaravan huren
Caravan huren