Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Stacaravans Worthersee


Gaat u met vakantie naar Oostenrijk? Op de camping zijn stacaravans te huur!

In het zuiden van Oostenrijk ligt Karinthië, gesierd door een schitterend berglandschap en een adembenemend meer, de Wörthersee. Slechts op een uurtje afstand van het meer, ligt de camping waar u stacaravans kunt huren.
De Wörthersee en het omliggende landschap zijn de perfecte omgeving voor een gezellig dagje uit. In het meer kunt u heerlijk zwemmen, want het water heeft in de zomer een temperatuur van ongeveer 25 graden Celsius. Op het strand kunt u genieten van de zon, terwijl uw kinderen in het ondiepe gedeelte zwemmen. Aan het strand staat ook de grootste waterglijbaan van Oostenrijk. Met een lengte van wel 114 meter en zijn 10 meter hoogte is het een waar spektakel!

Vanaf onze camping kunt u verschillende wandel- of fietstochten ondernemen. Verder zijn er diverse activiteiten en attracties in de omgeving, zoals het Planetarium, een roofvogelshow en het Reptielenzoo. U kunt ook diverse autotochten ondernemen en een bezoek brengen aan de grotten van Postojna. Wilt u graag naar de Wörthersee? Reserveer online bij Caravan Interland voor een gezellige vakantie!


Stacaravans Wörthersee

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Stacaravans gezinscamping Oostenrijk
Autovakantie Oostenrijk
Verhuur caravans Oostenrijk
Vakantie Karinthië
Caravan strand