Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Karinthië


Bent u voor het hele gezin op zoek naar een leuke camping vakantie in Karinthie? Kijkt u dan naar de vele mogelijkheden van Caravan Interland.

Caravan Interland biedt u compleet ingerichte stacaravans aan de Pirkdorfersee in Oostenrijk. Met de stacaravans zijn is uw gezin verzekerd van een prettig verblijf. Uw kinderen zullen zeker veel plezier beleven. Het meer biedt uw gezin heerlijk zwemwater in een mooi berglandschap.

Tijdens een vakantie in Karinthië hoeft niemand zich te vervelen! Onze camping biedt vele activiteiten zoals een skatebaan, tafelvoetbalspel en beachvolleybalvelden. Daarnaast biedt de omgeving ook veel mogelijkheden. Denkt u maar eens aan een dagtochtje met de auto naar Venetië of Slovenië, maar ook een bezoek naar de grootste gletsjer in Oostenrijk, de Grossglockner is zeker de moeite waard. Wilt u onbezorgd met vakantie naar een veelzijdige en prachtige locatie? Boek dan snel online een volledig verzorgde vakantie naar Karinthië.


Karinthië

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Vakantie Oostenrijk
Verhuur stacaravan
Vakantiehuisjes Karinthië
Stacaravans gezinscamping
Kamperen Oostenrijk