Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Kamperen Oostenrijk


Wilt u deze zomer in Oostenrijk gaan kamperen? Caravan Interland biedt u volledig ingerichte stacaravans in het zonnige zuiden van Oostenrijk

De caravans zijn voorzien van 2 volledig ingerichte slaapkamers. Ook is er een complete keuken, een zitruimte en toilet. Uw auto parkeert u naast uw stacaravan.
In het zonnige Oostenrijk kunt u gezellig kamperen in het hart van Karinthië. In het meer is het heerlijk zwemmen in het water met een temperatuur van 25 graden Celsius in de zomer. Het meer is één van de vele mooie van Oostenrijk en is omringd door prachtige bergen.

Onze volledig ingerichte caravans liggen op ongeveer 50 meter van het meer, waar u als onze gast gratis van kunt genieten.

Voor een mooi bruin kleurtje hebben wij goede plekken waar u ongestoord van de zon kunt genieten. Wij bieden tal van excursiemogelijkheden en diverse fiets-en wandeltochten. Leuke en actieve wedstrijden kunnen gespeeld worden op de beachvolleybalveld, de skatebaan, het voetbalveld en de tafeltennistafels. Boek vandaag nog online een stacaravan voor zorgeloos kamperen in Oostenrijk.


Kamperen Oostenrijk

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Stacaravans gezinscamping Oostenrijk
Vakantie Karinthië
Verhuur caravan
Vakantie caravan Oostenrijk
Caravans meer Oostenrijk