Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Gezinscamping


Op zoek naar een gezellige gezinscamping? Caravan Interland biedt u volledig ingericht stacaravans op Camping Pirkdorfersee in Oostenrijk.

De gezinscamping is gelegen in de zuidelijke deelstaat van Oostenrijk, Karinthië en biedt u een gezellige vakantie in een prachtige bergachtige omgeving.
Uw stacaravan op onze camping is uitgerust met een complete keuken met een 4-pits gasstel, 2 slaapkamers en een terras met een tuinset voor 5 personen. Daarnaast kunt u uw auto direct naast uw caravan parkeren, zodat u op uw gemak uw auto kunt uitladen.

Wij bieden de mogelijkheid om naast uw stacaravan een slaaptent neer te zetten.

Op slechts 50 meter van uw stacaravan bevindt zich de Pirkdorfersee met waterfietsen of een waterluchtkasteel. Het meer heeft zomers een heerlijke watertemperatuur van 25-27 graden. Op onze camping bent u dan ook verzekerd van veel waterpret tijdens uw vakantie. Voor een gezellige gezinscamping in Oostenrijk boekt u vandaag nog online bij Caravan Interland.

Gezinscamping Oostenrijk

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Caravan Oostenrijk
Autovakantie Oostenrijk
Vakantiehuisjes Oostenrijk
Vakantie caravan meer
Verhuur caravans Oostenrijk