Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Caravans meer Oostenrijk


Voor het huren van caravans aan een meer in het zonnige zuiden van Oostenrijk kunt u terecht bij Caravan Interland. Wij hebben alles om u een geslaagde vakantie te doen beleven. Wij bieden u compleet ingerichte caravans aan een mooi meer in Oostenrijk.

Tijdens uw verblijf in een van de caravans aan het meer in Oostenrijk mag u, als u dat wilt, een slaaptent bijplaatsen. Wij hebben speciaal voor u aantrekkelijke kortingen.
Tijdens het hoogseizoen zorgt ons animatieteam voor diverse activiteiten. Zowel jong en oud komen tijdens hun vakantie aan hun trekken op en rondom onze camping. Wij hebben wandel- en fietsroutes van eenvoudig tot heel zwaar. Ook aantrekkelijke tochten voor sportieve fietsers.

Maakt u liever tochtjes met de auto? Er zijn mooie routes zodat u prachtige autotochten kunt maken door het gebied. De stijlvolle hoofdstad ligt op een uurtje afstand van onze camping. Maak vandaag nog een online reservering voor uw vakantie in caravans aan het Pirkdorfersee meer in Oostenrijk, in zonnig Karinthië.

Caravans meer Oostenrijk

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Stacaravans gezinscamping
Vakantiehuisjes Karinthië
Vakantie Oostenrijk
Verhuur stacaravan
Caravan huren