Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Caravan huren


Gaat u op autovakantie naar Oostenrijk? Bij Caravan Interland kunt u een caravan huren op een gezellige camping aan de Pirkdorfersee. De Pirkdorfersee is een schitterend meer in het zuiden van Oostenrijk, aan de voet van de bergen.

De prachtige omgeving biedt activiteiten voor het hele gezin. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes voor u uitgestippeld en fietsen kunt u huren op onze camping. In de nabij gelegen hoofdstad is het leuk winkelen.

Op de camping kunt u gebruik maken van het funpark en kunt u beachvolleyballen en tafeltennissen. Ook is er op de camping een speeltuin, supermarkt en restaurant. De caravans op de camping zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen. Ze zijn ingedeeld in een ouderslaapkamer, een kinderkamer, zitruimte, open keuken en een toiletruimte. Er zijn voldoende kussens en dekbedden, dus u neemt alleen uw linnengoed mee.

Wilt u een volledig ingerichte caravan huren bij Caravan Interland? Dat kunt u online doen. Bekijkt u ook onze website voor aantrekkelijke kortingen.

Caravan huren

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Kamperen Oostenrijk
Vakantie caravan Oostenrijk
Stacaravan huren
Stacaravans Karinthië
Stacaravans gezinscamping