Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Camping Oostenrijk


Wilt u een stacaravan voor u gereed hebben staan op een gezellige camping in Oostenrijk? Boek dan bij Caravan Interland! Karinthië is één van de mooiste gebieden in Oostenrijk. De camping is aan de voet van een meer. Met een prachtig berglandschap is het de ideale vakantieplek. De camping biedt talloze activiteiten voor het hele gezin. U kunt er o.a. wandelen, fietsen, skaten en beachvolleyballen. In het heldere water van het meer is het heerlijk zwemmen en op de kant kunt u lekker lui genieten van de zon.

Op een uurtje rijden vanaf de camping bevindt zich de Worthersee, met daarbij een 114 meter lange en 10 meter hoge waterglijbaan, een spectaculaire belevenis voor jong en oud. U kunt een rondvaart maken op een van de fraaiste meren van Oostenrijk.

Naast boekingen voor de camping in Oostenrijk kunt u bij ons ook een huis huren in Tsjechië. Het heuvellandschap van Stupna is zeer geliefd als vakantieplek tijdens winterse en zomerse maanden. U verblijft dan in een huis gebouwd in Tsjechische stijl, met ruimte voor wel 10 personen. Boek online bij Caravan Interland voor een onvergetelijke vakantie in Oostenrijk of Tsjechië.


Camping Oostenrijk

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Caravan strand
Gezinscamping
Autovakantie Oostenrijk
Vakantiehuisjes Oostenrijk
Wörthersee